Hur man skapar Scrabble-ord med höga poäng

Varje expert Scrabble eller Words with Friends-spelare har flera strategier som de använder för att släppa höga poäng på sina motståndare, men för det mesta är dessa strategier relativt enkla. Den här artikeln fördjupar sig i teknikerna som experter använder för att skapa Scrabble-ord med höga poäng, så att du kan vinna fler spel.

Först och främst måste vi tänka på det mänskliga sinnets mekanik – en majoritet av människor har en mycket visuell koppling till språket och de ord de associerar med mönster av bokstäver. Av denna anledning är ett enkelt men mycket effektivt sätt att generera bättre ord att blanda dina brickor upprepade gånger. Att blanda bokstäverna på ditt ställ ger ditt sinne en serie bilder och låter de visuella delarna av din hjärna koppla mönstren till ord. Håll ett papper bredvid dig och skriv ner mönstren av bokstäver du skapar, och det längsta ordet som du kunde hitta i varje mönster inom de första fem sekunderna eller så. Spendera inte för lång tid på något mönster, skriv bara ner vad du ser och gå vidare. Som med alla upprepade åtgärder, ju mer du använder den här tekniken för att generera Scrabble-ord, desto bättre blir din hjärna på att göra det.

För det andra är det användbart att separera de vanliga ordprefixen och suffixen – Ordstammarna som börjar och slutar ett ord. Några vanliga ordprefix skulle vara RE, DE, IN, UN och EN. Några vanliga suffix är ER, ING, OUS, ES och ED. Du kommer att märka att dessa stammar vanligtvis (men inte alltid) tillämpas på verb – handlingsord. Separera stammarna från resten av dina brickor och blanda de som är kvar för att se om du kan skapa ord, särskilt om det finns ett verb där. När du har ett skrabbelord, se om det matchar dina stammar antingen i slutet eller i början. Detta är en enkel teknik som låter dig utöka kortare mönster till längre ord med högre poäng.

Slutligen, en inte så enkel teknik; memorera ordlistor. För de Scrabble-spelare som verkligen vill ta sig framåt finns det bara ett sätt att säkerställa seger, och det är bingoord. Förutom att använda en Scrabble Word Finder kan du titta på Scrabble Bingo Words, som är kombinationer på sex bokstäver som kan skapa ett ord på sju bokstäver genom att lägga till ytterligare en bokstav. Med den här tekniken kan enkla ord skapa ord med sju bokstäver och du samlar ihop de extra femtio poängen. scrabble-word-finder.com exempel kan ordet ARREST skapa nästan femtio ord bara genom att lägga till ytterligare en bokstav – att lägga till ett B skapar BARTERS, eller lägg till ett C för att göra TRACERS. Lär dig dessa bingostammar och du kommer att hitta en hel värld av möjligheter till höga poäng där ute!